DTG Print - Direct-To-Garmet - (Danmarks største digitale trykkeri)

 

DK's største digitale trykmaskine blev opsat hos os i december 2019. Vores Kornit Storm HD6 printer printer med 6 farver, og har uden sammenligning den højste kvalitet inden for DTG print.

Alle T-shirts produceres med trykmetoden DTG print, vi printer direkte på tekstilen, metoden er meget velegnet til mindre oplag fra 1-50 stk. og især ved mange farver, da der ikke betales pr. farve som ved de fleste andre trykmetoder.

Holdbarheden ved DTG tryk er god, så man kan forvente en lang holdbarhed. Dog er farverne ikke lige så kraftige som ved andre printmetoder da der printes med vandfarver, og med et meget tyndt lag, så farverne næsten ikke kan mærkes på tøjet.

Vi anbefaler at man vasker sit tøj med vragnen ud, og ikke tørretumbler. Dette gælder alle vores trykmetoder. Undgå desuden helt at bruge skyllemidler, da dette kan forringe materialet og dets funktionalitet. Er der membran i produktet ødelægges denne ved brug af skyllemiddel - og dette er ikke reklamationsberettiget. Skyllemiddel kan også virke blegende på trykket, så det hurtigt kommer til at se forvasket ud.

Alle andre tekstiler dvs. softshells, løbetøj osv. produceres med trykmetoden solventtryk, gummitryk, eller hotmelt, alt efter oplagets størrelse, og motiv.

Vi har andre trykmetoder til rådighed, og vi vil kontakte dig hvis vi mener at vi kan lave et bedere resultat, eller et bedre tilbud end det beregnet på hjemmesiden.

Læs mere om vores trykmetoder her.,  Se en video fra vores produktion her.

Vi har eget lager og trykkeri, og producere ca. 40.000 stk digital printet t-shirts om året.

Your cart is empty
Søg